Luchtdicht bouwen Curaçao

Project: Luchtdicht afdichten op Curaçao met Liquid Rubber HBS200
Beschrijving project:
De hoogwaardige kwaliteit van Liquid Rubber wordt op vele plaatsen ter wereld gewaardeerd. Zo wordt Liquid Rubber nu al geruime tijd toegepast op het Caribische eiland Curaçao. Nederlands bouwbedrijf Ballast Nedam bouwt hier een nieuw ziekenhuis volgens de hoogwaardige Nederlandse kwaliteitsnorm. Zo is er ook bij dit project een Nederlandse gevelexpert ingeschakeld. De Liquid Rubber HBS200 wordt gebruikt voor een kwalitatieve afdichting rondom de kozijnen.

Liquid Rubber HB S-200 wordt met de kwast ingesmeerd op de aansluiting kozijn-binnenblad. Indien nodig wordt deze laag bewapend met geotextiel voor een eventuele naad overbrugging. Vervolgens wordt er een tweede laag over het geotextiel gesmeerd. Een eenvoudige, maar kwalitatief een hoogwaardige manier om de luchtdichting rondom de kozijnen te voorzien. Gezien de eenvoud kan dit door lokale werknemers uitgevoerd worden.

Een zeer mooi project met een tropisch tintje. Liquid Rubber is trots dat wij ons steentje kunnen bijdragen aan dit project.