Hoofdkantoor Van Mossel Waalwijk

Project:
Luchtdicht bouwen Van Mossel

Beschrijving project:

Het nieuwe hoofdkantoor van de Nederlandse autogigant Van Mossel, gelegen in Waalwijk, markeert een mijlpaal sinds de volledige ingebruikname in april van dit jaar. Het ontwerp en de bouw van dit indrukwekkende megacomplex hebben zich gericht op het naleven van de meest recente milieunormen. Dit is een belangrijke stap in de richting van duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Een cruciaal aspect van het duurzame ontwerp van het gebouw is het gebruik van Liquid Rubber HBS200. Deze vloeibare coating is ingezet om alle raamkozijnen en verbindingsnaden van de gevelbeplating aan de binnenzijde luchtdicht te maken. Deze innovatieve coating staat bekend om zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak. Hierdoor is het mogelijk om zelfs de meest complexe details luchtdicht te maken. Dit draagt in hoge mate bij aan de algemene energie-efficiëntie van het megacomplex.

Bovendien is Liquid Rubber HBS200 een duurzaam product van hoge kwaliteit. Dit komt de lange-termijnprestaties en het behoud van het gebouw ten goede komt. Het gebruik van deze duurzame coating onderstreept de toewijding van Van Mossel aan het verminderen van de ecologische impact van hun activiteiten en het creëren van een moderne werkomgeving die zowel milieuvriendelijk als efficiënt is. Het nieuwe hoofdkantoor van Van Mossel in Waalwijk is een voorbeeld van hoe innovatieve oplossingen kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst in de bedrijfswereld.