Industrieel dak

Project:
Renovatie industrieel dak

Beschrijving project
:
Liquid Rubber kan zorgdragen voor het verlengen van de levensduur van een bestaande dakbedekking. Door het gebruik van Liquid Rubber SprayGrade, een hoogwaardige waterdichte coating, wordt de bestaande bitumen dakbekking voorzien van een nieuwe beschermende naadloze laag die direct hecht op het dakoppervlak. Liquid Rubber SprayGrade wordt aangebracht door middel van een twee component gespoten systeem. Het product wordt in één handeling op de juiste laagdikte aangebracht en zorgt zo voor een hoge efficiëntie waardoor een snelle applicatie mogelijk is.

De waterdichte laag van Liquid Rubber vormt een naadloze en flexibele afdichting op het dakoppervlak. Liquid Rubber SprayGrade is volledig UV bestendig en beschermt zo het dak tegen extreme weersomstandigheden, chemische stoffen en andere factoren die van invloed zijn op de levensduur van het dak. Liquid Rubber wordt koud aangebracht waardoor er geen open vuur benodigd is. Dit zorgt te allen tijde voor een veilige applicatie.

Liquid Rubber is op waterbasis en bevat geen oplosmiddelen, vluchtige organische stoffen (VOS) of schadelijke chemicaliën. Hierdoor is het een veilige en milieuvriendelijke keuze voor dakrenovaties.