Nieuwsbrief april

Elke maand publiceren wij een nieuwsbrief uit met daarin de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen maand. Dit kunnen de gerealiseerde projecten zijn, een interview met een verwerker van Liquid Rubber, een update over onze sponsoring en nog veel meer. Wilt u ook elke maand op de hoogte worden gehouden? Meld u aan voor ons nieuwsbrief door een e-mail te naar marketing@liquidrubbereurope.com

Onderstaand treft u alle highlights van de nieuwsbrief of klik hier voor de volledige nieuwsbrief.

Wie Wat Waar

Project: Terras waterdicht met Liquid Rubber HBS200
Beschrijving:
Waterdicht maken van beton is een cruciale afdichting. Vaak onstaan er op terrassen onder de tegels diverse lekkages. Het vocht trekt onder de tegels en kan zo haar inweg vinden in het beton of in de aansluiting met de gevel. Liquid Rubber voorziet in dit soort situaties in een duurzame waterdichting.

Liquid Rubber HB S-200 wordt aangebracht op de gereinigde ondergrond. De opstanden naar de omliggende muren en gevel worden bewapend met Geotextiel. Vervolgens wordt deze wapening ingesmeerd met een tweede laag Liquid Rubber. Op deze manier realiseert Liquid Rubber een naadloze waterdichting vanaf de opstanden tot op het gehele betonvlak.

Als het Liquid Rubber gedroogd is, worden de tegels aangebracht op tegeldragers. Het Liquid Rubber is hierna niet meer zichtbaar maar heeft een zeer belangrijke waterdichtende functie.

Een fraai project van deze verwerker van Liquid Rubber!

Vloeibaar Rubber

Terugblik Building Holland

Op 11, 12 en 13 April jl. was Liquid Rubber vertegenwoordigd op de beurs Building Holland in Amsterdam. Tijdens deze specifieke vakbeurs staat duurzaamheid uiteraard hoog in het vaadel. Daarom kon Liquid Rubber hier ook niet ontbreken.

Wij hebben drie zeer leuke en interessante dagen gehad op deze beurs. Wij willen iedereen ook bedanken voor de interesse en de bezoeken aan onze stand. Mochten er nog specifieke vragen zijn omtrent Liquid Rubber en haar duurzaamheid, dan kunt u deze altijd stellen via info@liquidrubbereurope.com of +31 297 58 78 66.

Luchtdicht bouwen vloeibaar rubber