Nieuwsbrief maart

Elke maand publiceren wij een nieuwsbrief uit met daarin de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen maand. Dit kunnen de gerealiseerde projecten zijn, een interview met een verwerker van Liquid Rubber, een update over onze sponsoring en nog veel meer. Wilt u ook elke maand op de hoogte worden gehouden? Meld u aan voor ons nieuwsbrief door een e-mail te naar marketing@liquidrubbereurope.com

Onderstaand treft u alle highlights van de nieuwsbrief of klik hier voor de volledige nieuwsbrief.

Wie Wat Waar

Project: Naadafdichting met Liquid Rubber HBS200
Beschrijving:
Liquid Rubber HBS200 wordt veelvuldig toegepast voor diverse betonafdichtingen. Of het nu gaat om volledige betonvlakken in te pakken, of om alleen de betonnaden te behandelen, met Liquid Rubber kan het allemaal.

Op dit werk diende de horizontale en verticale betonnaden voorzien te worden van een flexibele waterdichte laag. Liquid Rubber HBS200 is eenvoudig aangebracht met een kwast over de naden heen. Vervolgens is het Liquid Rubber bewapend met Geotextiel om zo de naadoverbrugging te realiseren. Het Geotextiel is afgesmeerd met een tweede laag Liquid Rubber HBS200.

Een mooie referentie waarin goed te zien is hoe gedetailleerd Liquid Rubber een fuctionele afdichting kan voorzien.

Vloeibaar Rubber

Even voorstellen…

Via deze weg stellen wij graag een nieuwe collega aan jullie voor. Vanaf 1 Februari 2017 is Adem Vilic onderdeel geworden van het Liquid Rubber team. Adem zal ons bedrijf vertegenwoordigen in de regio Zuid Nederland.

Adem heeft jarenlange ervaring in de verkoop van technische producten en was toe aan een nieuwe stap in zijn carrière. Adem zal zijn technische achtergrond gebruiken voor al zijn gesprekken, adviezen en demonstraties in de Zuiderlijke provincies van ons land.

Wij willen Adem ontzettend veel succes en plezier toewensen in zijn nieuwe functie. Gebaseerd op de eerste maanden, durven wij met zekerheid te zeggen dat Adem een prettige toevoeging is aan ons team.

Heeft u een vraag voor Adem? Of wenst u technische productuitleg of een demonstratie? Dan kunt u Adem rechtstreeks contacten op onderstaande gegevens.

Tel: 06 21 37 22 82
Email: adem@liquidrubbereurope.com

Luchtdicht Bouwen