WATERDICHT MAKEN VAN WATERBASSINS METLIQUID RUBBER SPRAYGRADE.

Nooit meer een bericht missen? Abonneer nu op onze nieuwsbrief!

Project: Waterdicht maken van waterbassins met Liquid Rubber SprayGrade.
Beschrijving: In Zuid Afrika is momenteel een drastisch gebrek aan drinkwater. Het regenwater en bergwater wordt opgevangen in grote dammen en vervolgens gezuiverd om als drinkwater te dienen. Veel wijngaarden hebben echter een eigen watervoorziening door middel van waterbassins. Uiteraard is het zeer belangrijk voor zowel nieuwe- als oude bassis dat deze volledig waterdicht zijn zodat er geen water verloren gaat. Liquid Rubber is hier uiteraard uiterst voor geschikt.

Liquid Rubber SprayGrade is aangebracht aan de volledige binnenzijde de bassins. Het product wordt direct spuitend aangebracht op het beton in een dikte van 2mm. Liquid Rubber SprayGrade is volledig waterdicht en 100% UV bestendig.
Op deze manier zijn de bassins blijvend en duurzaam waterdicht. Hierdoor zal er geen druppel verloren gaan in deze moeilijke tijden in Zuid Afrika.

Volg ons op Twitter, Facebook en YouTube

Op onze social media account plaasten wij informatieve, interessante en amusante posts. Op YouTube hebben wij video’s die informatief zijn en geven een goed beeld van de diversiteit van het assortiment van Liquid Rubber. Naast het volgen van onze ontwikkelingen kunt u hier ook uw eigen opmerkingen over Liquid Rubber delen met de rest van de wereld.

Klik op de onderstaande buttons en volg Liquid Rubber Europe!