KELDERAFDICHTING MET LIQUID RUBBER BELOWGRADE

Nooit meer een bericht missen? Abonneer nu op onze nieuwsbrief!

Project: Kelderafdichting met Liquid Rubber BelowGrade
Beschrijving: Liquid Rubber wordt veelvuldig gebruikt als afdichting buitenzijde kelder nieuwbouw. Echter, Liquid Rubber kan ook prefect gebruikt worden voor kelderafdichting in renovatie situaties.

Dit voormalige gemeentehuis wordt gerenoveerd tot diverse luxe appartementen. Een goede waterdichting is dus van essentieel belang. Liquid Rubber BelowGrade is direct aangebracht op de buitenzijde van de bestaande kelder. Liquid Rubber BelowGrade wordt spuitend aangebracht en hard uit tot een volledig naadloos membraan met een blijvende flexibileit van 900%. Hierdoor kan het product perfect een werkende constructie opvangen. Liquid Rubber BelowGrade kent een zeer snelle droging en de grond kan er daarom weer snel tegen aan gestort worden.
Een fraai product voor zeer fraaie woningen.

Volg ons op Twitter, Facebook en YouTube

Op onze social media account plaasten wij informatieve, interessante en amusante posts. Op YouTube hebben wij video’s die informatief zijn en geven een goed beeld van de diversiteit van het assortiment van Liquid Rubber. Naast het volgen van onze ontwikkelingen kunt u hier ook uw eigen opmerkingen over Liquid Rubber delen met de rest van de wereld.

Klik op de onderstaande buttons en volg Liquid Rubber Europe!