Renovatie goot met Liquid Rubber HBS200

Nooit meer een bericht missen? Abonneer nu op onze nieuwsbrief!

Project: Renovatie goot met Liquid Rubber HBS200
Beschrijving: Liquid Rubber kan worden toegepast op allerlei plaatsen in een constructie. Van diep tot onder de grond, tot in verre hoogte. Bij dit project moest de applicateur geen last hebben van hoogtevrees gezien het een goot van een kerktoren betrof.

De betonnen goot van deze kerktoren had last van lekkage. Gezien de hoogte en de complexe hoeken en opstanden, is Liquid Rubber HBS200 hier het ideale product. Het enige wat hier voor nodig is, zijn een aantal emmers Liquid Rubber en een rol Geotextiel. Geen gesleep met zware rollen bitumen of EPDM.

Nadat de ondergrond grondig is gereinigd, is Liquid Rubber HBS200 aangebracht in de hoek van het betonvlak naar de opstand. Liquid Rubber HBS200 is bewapend met Geotextiel voor een sterke overbrugging. Vervolgens is het geheel afsgesmeerd met een laag Liquid Rubber HBS200 in een totale laagdikte van 2mm.

Een redelijk eenvoudige en toegankelijke manier om deze goot weer opnieuw waterdicht te maken. Tijdens het werk had de applicateur overigens wel een schitterend uitzicht!

Volg ons op Twitter, Facebook en YouTube

Op onze social media account plaasten wij informatieve, interessante en amusante posts. Op YouTube hebben wij video’s die informatief zijn en geven een goed beeld van de diversiteit van het assortiment van Liquid Rubber. Naast het volgen van onze ontwikkelingen kunt u hier ook uw eigen opmerkingen over Liquid Rubber delen met de rest van de wereld.

Klik op de onderstaande buttons en volg Liquid Rubber Europe!