Nieuwsbrief augustus

Elke maand publiceren wij een nieuwsbrief uit met daarin de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen maand. Dit kunnen de gerealiseerde projecten zijn, een interview met een verwerker van Liquid Rubber, een update over onze sponsoring en nog veel meer. Wilt u ook elke maand op de hoogte worden gehouden? Meld u aan voor ons nieuwsbrief door een e-mail te naar marketing@liquidrubbereurope.com

Onderstaand treft u alle highlights van de nieuwsbrief of klik hier voor de volledige nieuwsbrief.

Wie Wat Waar

Project: Waterdicht dek met Liquid Rubber SprayGrade
Beschrijving:
Liquid Rubber staat bekend om haar sterke chemische resistentie. Daarom is de toepasbaarheid bij chemische bedrijven eindeloos.

Liquid Rubber dient hier als vloeistofdichte afdichting voor dit opvang reservoir. Indien er een chemische lekkage ontstaat dan dient het chemische water opgevangen te worden in een reservoir. Dit reservoir dient dan volledig vloeistofdicht te zijn in verband met veiligheidseisen. Liquid Rubber voorziet hier een naadloze waterdichte beschermlaag die resistent is tegen alle mogelijke chemicaliën.

Nadat de ondergrond grondig is gereinigd, is Liquid Rubber HBS200 aangebracht in de hoek van het betondek naar de opstand. Liquid Rubber HBS200 is bewapend met Geotextiel voor een sterke overbrugging. Vervolgens is het gehele dek afgespoten met Liquid Rubber SprayGrade om het reservoir zo te voorzien van een volledige naadloze waterdichte afdichting.

Een snelle en solide applicatie. Liquid Rubber heeft als bijkomend voordeel dat de applicatie volledig koud is en dat de producten 100% milieuvriendelijk zijn. In een chemische omgeving als dit project, is dit een erg groot voordeel.

HBS-200

Project: Kimnaad afdichting met Liquid Rubber BelowGrade
Beschrijving:
Een goede afdichting van een kimnaad is essentieel in de meeste bouwprojecten. De aansluiting op de fundering is altijd een kritisch punt. Liquid Rubber wordt veelvuldig gebruikt voor een dergelijke afdichting. Liquid Rubber heeft de unieke eigenschappen om op dit detail een naadloze en blijvend flexibele waterdichting te realiseren. Zelfs als de ondergrond nog licht vochtig is, kan het Liquid Rubber nog verwerkt worden.

De kimnaad wordt eerst ingewerkt met een laag HBS200 in combinatie met Geotextiel. Het geheel wordt vervolgens afgespoten met een laag Liquid Rubber BelowGrade om zo een volledige naadloze afdichting te realiseren. Dit product kent een flexibiliteit van 900% dat ruim voldoende is om de werking van de kimnaad te kunnen opvangen.

Wederom een tevreden opdrachtgever!

Griffon HBS-200

Productintroductie Liquid Rubber

Gummil Vloeibaar Rubber

Nieuw overzicht mogelijkheden Liquid Rubber!

Liquid Rubber kent een diverse toepasbaarheid. Zo is Liquid Rubber in de woning- en u-bouw toepasbaar vanaf fundering tot nok.

Om dit helder in kaart te brengen is er op de Liquid Rubber website een helder overzicht te zien van alle toepassingsmogelijkheden. Door eenvoudig te klikken op de diverse onderdelen van het huis, ziet u direct de mogelijkheden met Liquid Rubber. De toepassingsmogelijkheden worden omschreven en ondersteund met beeldmateriaal.

Klik direct op onderstaand overzicht om door de diverse mogelijkheden met Liquid Rubber te navigeren.

Vloeibaar Rubber