Nieuwsbrief september

Elke maand publiceren wij een nieuwsbrief uit met daarin de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen maand. Dit kunnen de gerealiseerde projecten zijn, een interview met een verwerker van Liquid Rubber, een update over onze sponsoring en nog veel meer. Wilt u ook elke maand op de hoogte worden gehouden? Meld u aan voor ons nieuwsbrief door een e-mail te naar marketing@liquidrubbereurope.com

Onderstaand treft u alle highlights van de nieuwsbrief of klik hier voor de volledige nieuwsbrief.

Wie Wat Waar

Project: Balkon detail met Liquid Rubber HBS200
Beschrijving:
Balkon lekkages is een veel voorkomend probleem. In veel gevallen is een bitumen membraan gebrand op het beton en de aansluiting naar de buitengevel. Gezien deze aansluiting altijd wat werking kent, scheurt de bitumen in veel gevallen. Deze scheuren zorgen ervoor dat er water kan gaan lekken bij de gevel aansluiting. Dit was ook het geval bij dit project.

Om deze aansluiting weer waterdicht te maken is een verwerker van Liquid Rubber ingeschakeld. Uiteraard is de aansluiting eerst grondig gereinigd. Verolgens is Liquid Rubber HBS200 aangebracht in combinatie met een geotextiel. Liquid Rubber HBS200 hecht perfect op zowel de bitumen als de gevel. Gezien de blijvende flexibilteit van 900% is Liquid Rubber HBS200 het ideale product voor deze afdichting.

De lekkage is verholpen en de klant is dik tevreden. Mooi werk van onze Liquid Rubber verwerker.

vloeibaar-rubber-gummil

Even voorstellen…

Vanaf 1 Oktober j.l. hebben wij een nieuwe collega in het team van Liquid Rubber die wij graag even aan u voostellen.

Clemens is de nieuwe Liquid Rubber vertegenwoordiger voor het rayon Oost Nederland. Clemens kan u in die regio voorzien van vrijbijlvende informatie, advies of een demonstratie van de producten van Liquid Rubber. Uiteraard kunt u ook via Clemens de diverse Liquid Rubber producten aanschaffen.

Mocht u een vraag hebben voor Clemens dan kunt u hem bereiken via +316 11 21 28 44 of via clemens@liquidrubbereurope.com

Wij willen Clemens heel veel plezier en succes wensen en wij hopen op een langdurige samenwerking.

clemens-knippenborg