Nieuwsbrief augustus

Elke maand publiceren wij een nieuwsbrief uit met daarin de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen maand. Dit kunnen de gerealiseerde projecten zijn, een interview met een verwerker van Liquid Rubber, een update over onze sponsoring en nog veel meer. Wilt u ook elke maand op de hoogte worden gehouden? Meld u aan voor ons nieuwsbrief door een e-mail te naar marketing@liquidrubbereurope.com

Onderstaand treft u alle highlights van de nieuwsbrief of klik hier voor de volledige nieuwsbrief.

Wie Wat Waar

Project: Dakafdichting met Liquid Rubber SprayGrade
Beschrijving:
Liquid Rubber wordt veelvuldig toegepast als naadloze dakbedekking. Het product kan eenvoudig aangebracht worden over bestaande dakbedekkingen.

Zoals te zien is in op dit project, is de ondergrond eerst goed schoon gemaakt. Vervolgens is de Liquid Rubber HBS200 aangebracht in combinatie met geotextiel, om alle details en doorvoeren af te dichten. De Liquid Rubber SprayGrade wordt vervolgens spuitend aangebracht in een droge laagdikte van 2mm. Dit zorgt voor een volledig naadloze waterdichting.

Een zeer eenvoudige maar duurzame manier van dakrenovatie. Liquid Rubber SprayGrade is 100% UV bestendig en heeft een flexibiliteit van 1200% waardoor het perfect kan werken op de bewegende aansluitingen en detailleringen.

vloeibaar-rubber-plat-dak

Project: Kimnaad afdichting met HBS200
Beschrijving:
Het waterdicht afdichting van de kimsaansluiting is een zeer belangrijk aspect tijdens de bouw. Liquid Rubber wordt hier veelvuldig voor toegepast gezien het een flexibele naadloze afdichting realiseert in de aansluiting.

Na grondig reinigen van de ondergrond is Liquid Rubber HBS200 aangebracht in een dikte van 2mm. Het product wordt met een spuitsysteem aangebracht waardoor er zeer snel gewerkt kan worden. Gezien de snelle droogrijd van het Liquid Rubber product kan de aannemer een dag later de volgende fase starten.

kimnaad-afdichting