Schöck Nederland gaat samenwerken
met Liquid Rubber

Voor toepassing bij verschillende typen Schöck Isokorf® elementen gaat Schöck samenwerken met Liquid Rubber Europe. Deze firma biedt met het gelijknamige product een eenvoudig toepasbaar en efficiënte oplossing voor de waterkering in aansluitdetails.

Schöck houdt zich al langer bezig met het vraagstuk van waterkering binnen details waarin de Isokorf® koudebrug onderbrekingssystemen worden toegepast. Met name in situaties waar het bouwdeel (bv. balkon) achteraf verankerd wordt, speelt het oplossen van mogelijke problemen met de waterkering een rol. Hierin zijn in tegenstelling tot een geprefabriceerd betonelement geen voorzieningen getroffen voor de afwatering.

Met Liquid Rubber® is er een snelle en breed toepasbare oplossing beschikbaar. Liquid Rubber® is een vloeibare rubber dat zich nagenoeg aan alle ondergronden hecht en eenvoudig aan te brengen is. Het rubber is op elk aansluitdetail toe te passen en wordt rondom het Schöck Isokorf® element aanbracht. Na het uitharden van het rubber is de aansluiting volledig waterdicht.

Naast het bieden van een betrouwbare oplossing voor thermische bruggen, wil Schöck ook een flexibele en efficiënte oplossing bieden voor de waterdichtheid. In Liquid Rubber Europe heeft Schöck Nederland een partner gevonden die kan helpen bij de veelvoorkomende problematiek van waterkering en tevens bijdraagt aan ons motto “eenvoudig beter bouwen”.

vloeibaar-rubber-gamma