Nieuwsbrief juni

Elke maand publiceren wij een nieuwsbrief uit met daarin de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen maand. Dit kunnen de gerealiseerde projecten zijn, een interview met een verwerker van Liquid Rubber, een update over onze sponsoring en nog veel meer. Wilt u ook elke maand op de hoogte worden gehouden? Meld u aan voor ons nieuwsbrief door een e-mail te naar marketing@liquidrubbereurope.com

Onderstaand treft u alle highlights van de nieuwsbrief of klik hier voor de volledige nieuwsbrief.

Wie Wat Waar

Project: Fundering afdichting
Beschrijving:
De naadloze afdichting van Liquid Rubber voor funderingen wordt veelvuldig toegepast. Zo ook bij dit project. De Liquid Rubber HBS200 is hiervoor het perfecte product. Het producft kan direct op de fundering gespoten worden, zelfs als de ondergrond nog licht vochtig is. Geotextiel kan in het Liquid Rubber geplaastst worden om zo een goede scheur/naad overbrugging te realiseren. Vervolgens wordt het geplaatste geotextiel nogmaals overlaagd met een laag Liquid Rubber HBS200.

Een sterke, naadloze en blijvend flexibele afdichting die al het vocht buiten houdt.

afdichting-fundering

Bouwvak…?

De bouwvak bestaat eigenlijk niet meer in ons land. Daarom zijn wij, Liquid Rubber Europe, gewoon geopend gedurende de zomerperiode. U kunt ons dus altijd contacten voor vragen, hulp, advies, bestellingen en alle andere services zoals jullie van ons gewend zijn.

Iedereen die de komende periode op vakantie gaat willen wij alvast een zeer fijne vakantie toewensen!