Nieuwsbrief mei

Elke maand publiceren wij een nieuwsbrief uit met daarin de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen maand. Dit kunnen de gerealiseerde projecten zijn, een interview met een verwerker van Liquid Rubber, een update over onze sponsoring en nog veel meer. Wilt u ook elke maand op de hoogte worden gehouden? Meld u aan voor ons nieuwsbrief door een e-mail te naar marketing@liquidrubbereurope.com

Onderstaand treft u alle highlights van de nieuwsbrief of klik hier voor de volledige nieuwsbrief.

Wie Wat Waar

Project: Vijverafdichting
Beschrijving:
Vijvers zijn vaak lastig af te dichten gezien er vaak moeilijke vormen en hoeken inzitten op een relatieve kleine oppervlakte. Traditionele vijversystemen zijn daarom vaak moeilijk aan te brengen.

Liquid Rubber heeft het grote voordeel dat het vloeibaar wordt aangebracht waardoor het perfect aan te brengen is in moeilijke ongelijke hoeken.

Bij dit project zijn eerst alle naden ingewerkt met Liquid Rubber HBS200 en Geotextiel. De gehele vijver is vervolgens afgespoten met Liquid Rubber SprayGrade B-200 voor een mooie naadloze afdichting.

Liquid Rubber is volledig milieuvriendelijk en bevat geen schadelijke stoffen waardoor het ook niet schadelijk is voor vissen en planten.

coating-vijver