Nieuwsbrief april

Elke maand publiceren wij een nieuwsbrief uit met daarin de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen maand. Dit kunnen de gerealiseerde projecten zijn, een interview met een verwerker van Liquid Rubber, een update over onze sponsoring en nog veel meer. Wilt u ook elke maand op de hoogte worden gehouden? Meld u aan voor ons nieuwsbrief door een e-mail te naar marketing@liquidrubbereurope.com

Onderstaand treft u alle highlights van de nieuwsbrief of klik hier voor de volledige nieuwsbrief.

Wie Wat Waar

Project: Luchtdicht afdichten met Liquid Rubber HBS200
Beschrijving:
Bij het nieuwbouw project Eco Park Hof in Almere is voor Liquid Rubber gekozen voor de luchtdichte afdichtingen rondom de kozijnen. Deze volledig energie neutrale woningen hebben uiteraard een duurzame luchtdichting nodig die Liquid Rubber realiseert. Het feit dat Liquid Rubber 100% milieuvriendelijk is, is in dit project ook een belangrijke factor.

Liquid Rubber HBS200 wordt spuitend aangebracht op de overgang van kozijn naar prefab wand of kanaalplaat vloer. Liquid Rubber hard uit tot een blijvend flexibel en volledig luchtdicht membraan.

Een zeer snelle een effectieve manier van luchtdicht afdichten. Wij zijn blij dat wij met Liquid Rubber een steentje kunnen bijdragen aan dit “groene” project.

water-afdichtingstape

3D Luchtdicht bouwen met Liquid Rubber

Luchtdicht bouwen is inmiddels een wel bekend concept in bouwend Nederland. Luchtdicht bouwen is simpel gezegd het afdichten van kieren en naden die ongewenste luchtstromen genereren. Op deze manier kan de luchtstroming gecontroleerd worden en is het energieverlies minimaal.

Liquid Rubber HBS200 wordt veelvuldig gebruikt als luchtdichte afdichter in bouwend Nederland. Liquid Rubber is een eenvoudig maar uiterst effectief product. Zo kent het product een hechting op licht vochtige ondergronden, hecht het op alle ondergronden en is zeer eenvoudig aan te brengen met kwast of airless spuit. Gezien de zeer hoge flexibliteit van 900% voorziet Liquid Rubber in een zeer hoogwaardige kwalitatieve afdichting.

Zo kan het product perfect gebruikt worden voor het afdichten van kozijnaansluitingen, fundering-wand aansluiting, rondom doorvoeren, naden van prefab elementen, dak-gevel aansluiting en nog veel meer.

Deze eenvoudige manier van afdichten is weergegeven in onderstaande video. In deze video ziet u hoe eenvoudig het Liquid Rubber aangebracht kan worden. De applicatie kan ook geschieden met een kwast in plaats van een spuitsysteem.