Nieuwsbrief maart

Elke maand publiceren wij een nieuwsbrief uit met daarin de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen maand. Dit kunnen de gerealiseerde projecten zijn, een interview met een verwerker van Liquid Rubber, een update over onze sponsoring en nog veel meer. Wilt u ook elke maand op de hoogte worden gehouden? Meld u aan voor ons nieuwsbrief door een e-mail te naar marketing@liquidrubbereurope.com

Onderstaand treft u alle highlights van de nieuwsbrief of klik hier voor de volledige nieuwsbrief.

Wie Wat Waar

Project: Corrosie bescherming met Liquid Rubber HBS200
Beschrijving:
In de agrarische sector hebben constructies vaak te maken met een hoge zuurgraad. Bij dit compost complex zorgt het hoge ammoniak gehalte voor veel roestvorming op de stalen constructie.

Buiten een water- en luchtdicht product, is Liquid Rubber HBS200 ook een perfecte corrosie beschermer. Allereerst worden alle losse delen verwijderd en wordt de ondergrond gereinigd. Vervolgens wordt HBS200 aangebracht over de bestaande corrosie. Het product voorziet in een perfecte hechting en zal het corrosieproces neutraliseren gezien het geen zuurstof meer doorlaat.

Ideaal toepasbaar als corrosie preventie middel, maar ook als renovatie product zoals hier op de foto’s te zien is.

vloeibaar-rubber-op-metaal

Project: Luchtdichting plafond-aansluitingen
Beschrijving:
Tijdens dit renovatie project diende het gebouw aan een betere luchtdichting te voldoen. Het afdichten van de aansluiting tussen dwarsbalken en plafond was daar een essentieel onderdeel van. Liquid Rubber werd uitgekozen om deze afdichting naadloos te voorzien.

Na een grondige reiniging van de ondergrond is Liquid Rubber BelowGrade B-250 direct op de aansluiting aangebracht met een spuitsysteem. Liquid Rubber hard uit tot een volledig naadloos en luchtdicht membraan.

Dit één van de vele luchtdichte afdichtingen waar Liquid Rubber geschikt voor is. Wederom een erg mooi project.

luchtdicht-bouwen

Nieuw seizoen Superbike met Liquid Rubber

Liquid Rubber is komend seizoen weer te vinden als sponsor bij de Superbike. Na enige afwezigheid is Liquid Rubber dit jaar de trotste sponsor van topcoureur Nigel Walraven van het Walraven racing team.

In 2016 zal Nigel Walraven, met een door Ten Kate getunede Honda CBR 1000 SP, gaan deelnemen aan het Open Nederlands kampioenschap (ONK)/BeNeCup Suberbike klasse.

Na een lange aanloopperiode en een goede voorbereiding is Nigel volledig klaar voor het nieuwe seizoen. Nigel is een gelouterd coureur die al 15 jaar meeloopt in de wereld van de motorsport. “Lichamelijk ben ik helemaal de oude en qua conditie en kracht ben ik zelfs verder dan voorgaande jaren” zo zegt hij zelf. En dat was te merken ook! Nigel nam afgelopen weekend deel aan de OW Cup 2016 en startte direct vanaf Pole position.

Nigel startte perfect maar viel gedurende de race drie plaatsen terug door kleine fout. Hij wist zich echter weer knap terug te vechten in de wedstrijd en kwam uiterst knap als eerste over de finish!

Een zeer knap resultaat van Nigel Walraven en het Walraven Racing team. In het weekend van 9 en 10 April zal de eerste ONK wedstrijd van start gaan. Wij kijken er nu al naar uit!

corrosiebescherming