Nieuwsbrief februari

Elke maand publiceren wij een nieuwsbrief uit met daarin de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen maand. Dit kunnen de gerealiseerde projecten zijn, een interview met een verwerker van Liquid Rubber, een update over onze sponsoring en nog veel meer. Wilt u ook elke maand op de hoogte worden gehouden? Meld u aan voor ons nieuwsbrief door een e-mail te naar marketing@liquidrubbereurope.com

Onderstaand treft u alle highlights van de nieuwsbrief of klik hier voor de volledige nieuwsbrief.

Wie Wat Waar

Project: Gevelafdichting
Beschrijving:
Liquid Rubber HBS-200 is een universele afdichter die breed toepasbaar is. Het product is perfect toe te passen voor het afdichten van overgangen tussen diverse materialen.

Op dit werk van bouwbedrijf Heijmans werd een gedeelte van de dakopbouw niet bekleed met de gevelpanelen. De aanwezige folie van Morgo Folietechniek bv moest natuurlijk volledig UV- en waterbestendig afgedicht worden. Morgo Folietechniek heeft daarom de Liquid Rubber HBS-200 voorgeschreven voor de 100% UV bestendigheid en waterkering. In deze toepassing verzorgt Vilton Services BV de applicatie voor een naadloze afdichting/bescherming van de aansluting dakopbouw naar gevelpanelen.

Een mooie samenwerking tussen Morgo, Vilton en Liquid Rubber dat de diversiteit van de toepassingsmogelijkheden nog maar eens benadrukt.

hbs-200

Project: Vloeistofdicht maken vloer-wand aansluiting
Beschrijving:
Een vloeistofdichte constructie is in veel industriële ruimtes een pré. In deze ruimte was de vloer-wand aanlsuiting verre van vloeistofdicht door veroudering. Liquid Rubber HBS-200 werd ingeschakeld om dit probleem te verhelpen.

Liquid Rubber HBS-200 is aangebracht op de aansluiting van betonnen vloer naar stalen wand panelen. Geotextiel is de HBS-200 verwerkt om zo een goede overbrugging te maken tussen de verschillende materialen. Dankzij Liquid Rubber HBS-200 is de aansluiting weer volledig vloeistofdicht.

hbs200