Nieuwsbrief januari

Elke maand publiceren wij een nieuwsbrief uit met daarin de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen maand. Dit kunnen de gerealiseerde projecten zijn, een interview met een verwerker van Liquid Rubber, een update over onze sponsoring en nog veel meer. Wilt u ook elke maand op de hoogte worden gehouden? Meld u aan voor ons nieuwsbrief door een e-mail te naar marketing@liquidrubbereurope.com

Onderstaand treft u alle highlights van de nieuwsbrief of klik hier voor de volledige nieuwsbrief.

Wie Wat Waar

Project: Betonafdichting met HBS-200
Beschrijving:
Liquid Rubber HBS-200 is een universele afdichter die breed toepasbaar is. Bij dit project voorziet de HBS-200 een duurzame afdichting op de kim tussen kelderwand en prefab betonnen wand-elementen. Een eenvoudige en duurzame manier om deze lastige aansluiting volledig dicht te krijgen. Gezien de hoge flexibiliteit van HBS-200 kan de werking in de constructie eenvoudig worden opgevangen.

vloeibaar rubber

Project: Afdichting ijsbaan Thialf
Beschrijving:
Tijdens de renovatie van het Thialf stadion in Heerenveen werd Liquid Rubber gebruikt voor een speciale en lastige afdichting.

De bestaande betonvloer werd gerenoveerd met een nieuw isolatiepakket en een nieuwe betonvloer. Over het gehele oppervlakte lopen diverse draingoten om het lekwater van de ijsbaan op te vangen. Liquid Rubber HBS-200 i.c.m. geotextiel voorziet de volledige afdichting van de diverse draingoten. Hierbij moet ook de overgang van nieuwe betonvloer, isolatie en oude betonvloer waterdicht gemaakt worden. Gezien Liquid Rubber hecht op diverse ondergronden, kon het hiervoor perfect toegepast worden.

Liquid Rubber is bestand tegen -40˚C en dus ideaal geschikt voor deze specifieke situatie.

Vloeibaar Rubber