Nieuwsbrief #61 – november 2017

Elke maand publiceren wij een nieuwsbrief uit met daarin de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen maand. Dit kunnen de gerealiseerde projecten zijn, een interview met een verwerker van Liquid Rubber, een update over onze sponsoring en nog veel meer. Wilt u ook elke maand op de hoogte worden gehouden? Meld u aan voor ons nieuwsbrief door een e-mail te naar marketing@liquidrubbereurope.com

Onderstaand treft u alle highlights van de nieuwsbrief of klik hier voor de volledige nieuwsbrief.

Wie Wat Waar

Project: Balkonafdichting met Liquid Rubber BelowGrade
Beschrijving: Een balkon wordt vaak blootgesteld aan vocht en temperatuurschommelingen. Het is daarom essentieel dat er een goede waterdichting wordt gerealiseerd voordat er een afwerklaag wordt geplaatst.

Bij dit balkon zijn de opstanden eerst ingewerkt met Liquid Rubber HBS200 en vervolgens bewapend met geotextiel. Nadat het geotextiel in de opstanden is verwerkt wordt een tweede laag HBS200 aangebracht over de net geplaatste geotextiel. Op deze manier is dit detail al volledig voorzien van een waterdichte laag.

Vervolgens wordt het gehele oppervlak ingespoten met een 2mm dikke laag Liquid Rubber BelowGrade. Er is gekozen voor de Liquid Rubber BelowGrade gezien het oppervlak later afgewerkt wordt met een tegellaag en daarom niet blootgesteld wordt aan UV.

Liquid Rubber BelowGrade en Liquid Rubber HBS200 vulkaniseren tot één membraan en vormen een uiterst flexibele laag. Als het product gedroogd is dan kan er een cementgebonden tegellijm over Liquid Rubber heen aangebracht worden. Vervolgens kan er een tegellaag geplaatst worden om het systeem compleet af te werken.

Belowgrade Balkon

Project: Dakafdichting met Liquid Rubber SprayGrade.

Beschrijving: Eén van de unieke eigenschappen van Liquid Rubber is dat het product hechting heeft op vrijwel alle ondergronden. Gecombineerd met de blijvende flexibiliteit van 900% zorgt dit ervoor dat Liquid Rubber uiterst geschikt is voor de overbrugging van twee verschillende ondergronden.

Deze betonnen dakconstructie bevat houten opstanden en is daarom doorgaans complex om af te dichten. Voor Liquid Rubber is dit echter geen probleem en zeer eenvoudig te realiseren. De opstanden zijn allereerst ingewerkt met Liquid Rubber HBS200 gecombineerd met geotextiel. Direct is een tweede laag HBS200 aangebracht over het geotextiel. Vervolgens is het gehele dak afgespoten met een laag Liquid Rubber SprayGrade.De laag SprayGrade is 2mm dik en hard uit tot een volledig waterdicht membraan.Een naadloze waterdichting met een 100% UV-bestendigheid.

SprayGrade Waterproofing

Revopur Introductiedag

Zoals jullie zullen hebben vernomen hebben wij naast Liquid Rubber een nieuwe lijn innovatieve producten geïntroduceerd genaamd Revopur. Deze lijn van innovatieve polyaspartic producten zijn volledig milieuvriendelijk, kennen een snelle uitharding, en zijn ideaal toepasbaar voor balkons, galerijen, dilataties en berijdbare oppervlaktes zoals parkeergarages en parkeerdekken.

Op Donderdag 30 November jl. stond de gehele dag in het teken van Revopur. In onze vernieuwde showroom hebben wij verdeeld over 4 sessies talloze klanten geïnformeerd over Revopur. De klanten werden voorzien van een presentatie, demonstratie en rondleiding in de showroom en uiteraard gecombineerd met hapjes en drankjes.

De introductie was een overweldigend succes en wij willen iedereen hartelijk danken voor de komst, interesse en gezelligheid.

Mochten er nog vragen zijn omtrent Revopur, stel deze dan via info@revopur.eu of via 0297-587868.

Op onderstaande foto’s krijgt u een impressie van de Revopur introductiedag.

Even voorstellen 

Zoals u van ons gewend bent dan introduceren wij altijd netjes nieuwe werknemers bij Liquid Rubber. Sinds twee maanden is ons team versterkt met een nieuwe aanwinst. Wij stellen daarom graag aan u voor; Remco van Es. Remco komt het team van Liquid Rubber versterken op de marketingafdeling. Remco is gespecialiseerd in video, fotografie, online marketing en animatie. Remco heeft in de afgelopen maanden ontzettend veel betekend voor Liquid Rubber en daarom kunnen wij met zekerheid zeggen dat het een perfecte aanwinst is voor het Liquid Rubber team.

Wij wensen Remco heel veel plezier toe en hopen hem nog jaren in ons midden te mogen hebben.