Dakafdichting

Vloeibaar rubber

Volledig dakoppervlak

Het waterdicht afdichten van daken is vaak divers en lastig. De Liquid Rubber HBS200 en Liquid Rubber SprayGrade zijn ideaal voor deze afdichtingen. Deze producten kunnen aangebracht worden op diverse bestaande dakbedekkingen zoals; Bitumen, kunststof, APP, EPDM (met voorbehandeling), PVC en vele andere. Op deze manier kunnen bestaande dakbedekkingen eenvoudig opnieuw waterdicht gemaakt worden. Ook is Liquid Rubber perfect geschikt als nieuwe- en zelfstandige dakbedekking.

Dakdetails

Liquid Rubber HBS200 kan gemakkelijk aangebracht worden met kwast of roller om dak-details af te dichten zoals; doorvoeren, ontluchtingen, afvoeren, opstanden, daktrimmen en scheuren/naden van bestaande dakbedekkingen. Liquid Rubber HBS200 zorgt voor een naadloze en blijvend flexibele afdichting van 900%. Hierdoor is het perfect toepasbaar voor het waterdicht afdichten van deze dak details.

Dakgoten

Veel bestaande dakgoten hebben te maken met lekkageproblemen. Liquid Rubber HBS200 kan deze lekkende goten op een duurzame manier weer waterdicht maken. Het product kan rechtstreeks aangebracht worden in zinken goten, houten goten, stalen goten en nog vele meer. Liquid Rubber HBS200 zorgt voor een naadloze en volledig waterdichte afdichting met een 100% UV bestendigheid.

Lichtkoepels & Lichtstraten

Het komt vaak voor dat gebouweigenaren meer daglicht wensen. Een lichtkoepel of lichtstraat is dan een veel gemaakte keuze voor dat extra daglicht in de woning. Bij het plaatsen van een lichtkoepel of lichtstraat wordt er een gat gemaakt in de bestaande dakconstructie. Het is dus van essentieel belang dat de aansluiting vanaf de bestaande dakbedekking naar de lichtkoepel of lichtstraat volledig waterdicht is. Liquid Rubber heeft hiervoor de aangewezen producten. Liquid Rubber HBS200 hecht zowel op de bestaande dakbedekking als op de lichtkoepel of lichtstraat. Hierdoor kan er een solide en duurzame waterdichting gerealiseerd worden op deze lastige aansluiting.

Liquid Rubber SprayGrade kan ook toegepast worden als waterdichte laag op nieuwe daken. Zo hechten de producten bijvoorbeeld op diverse isolatiepanelen zoals PIR, EPS, XPS en vele andere. Liquid Rubber kan direct over de isolatie aangebracht worden als naadloze en duurzame waterdichte laag.

Liquid Rubber is ook het aangewezen product voor het afdichten van (dak)goten. Liquid Rubber hecht bijvoorbeeld perfect op zink en lood. Of het nu gaat om een oude en verweerde goot, of een nieuwe goot, Liquid Rubber kan eenvoudig aangebracht worden als duurzaam waterdicht membraan dat gezien de flexibiliteit van 900% gemakkelijk de werking van deze goten kan opvangen.