Liquid Rubber goes Namibia

Zo’n negen maanden geleden is Liquid Rubber een samenwerking aangegaan met haar partner voor de distributie van Liquid Rubber in Zuid Afrika. Dit overweldigende succes heeft ervoor gezorgd dat er een serieuze interesse is ontstaan in omliggende buurlanden. Zo ook in Namibië. De Zuid Afrikaanse partner heeft een uitgebreid netwerk en is sinds enige tijd bezig om met lokale distributie- en applicatiepartners Liquid Rubber te vermarkten in Namibië, en met succes!

De lokale distributiepartner in Namibië heeft al diverse werken succesvol met Liquid Rubber uitgevoerd. Zowel de verwerkers als opdrachtgevers zijn tot op heden erg tevreden. Liquid Rubber Europe heeft onlangs een bezoek gebracht aan Namibië om deze specifieke markt beter in kaart te krijgen. Het land kent zeer specifieke problematieken op het gebied van bouwen en onderhouden. Liquid Rubber kan in verschillende situaties als een perfecte oplossing dienen. Naast het bezoeken van diverse uitgevoerde- en potentiële werken, heeft Liquid Rubber Europe ook verschillende presentaties gegeven aan architecten, bouwbedrijven, verwerkende bedrijven en vele anderen.

Na dit bezoek is één ding zeker duidelijk geworden, Liquid Rubber heeft een enorme potentie in dit prachtige land. Wij kijken uit naar een zeer leuke en succesvolle toekomst met onze nieuwe distributeur in Namibië. Wij zijn er heilig van overtuigd dat zij Liquid Rubber tot een enorm succes kunnen maken in Namibië!

En zeg nou zelf.. wie wil er nou niet vertegenwoordigd worden in een prachtig land als dit!!

Vloeibare afdichting