Galerij

Project: Restauratie galerij
Beschrijving project:
Een Liquid Rubber verwerker kreeg vanuit Haarlem een verzoek tot aanpassing van een bestaande onveilige situatie op een open galerij. Tijdens neerslag bleef het regenwater staan met als gevolg aantasting van het beton en een spekgladde vloer. Een heel gevaarlijke situatie voor een plek waar mensen dagelijks gebruik van maken.

Ondanks diverse behandelingen bleef het probleem bestaan, waardoor de opdrachtgever uiteindelijk gekozen heeft voor Liquid Rubber. Een mooie klus waar we gezamenlijk onze tanden in hebben gezet!

Het oude oppervlak is volledig gereinigd, dilataties zijn uitgevuld met de JointFiller en het totale oppervlak is voorbehandeld met de B-Primer. Voor de volledige opbouw is vervolgens een eerste laag Liquid Rubber Acritech gespoten, een afwerking met een anti-slip structuur. In de nog natte laag is een decoratief effect aangebracht door het instrooien van zgn. ‘flakes’. Als laatste afwerking is hierover een beschermende laag aangebracht. Het eindresultaat is een nieuwe galerij en een zeer tevreden opdrachtgever.

Gebruikte producten