De Organisatie
Liquid Rubber Europe (LRE Coatings BV) is de Europese importeur/producent van een reeks vloeibare afdichtingsproducten die via een internationaal distributienetwerk verdeeld worden over verschillende Europese landen. De Liquid Rubber producten worden veelal verkocht aan bouw-, industrie- en onderhoud gerelateerde bedrijven in binnen- en buitenland.

Liquid Rubber Europe is een jong bedrijf dat gestart is in 2010 en kent sindsdien een enorme groei. Vanwege deze groei is de commerciële afdeling op zoek naar een:

Accountmanager buitendienst (midden Nederland)

Jij bent de commerciële verbinding tussen de organisatie en de buitenwereld. Je werkt in een klein team met directe lijnen. Jouw rol binnen dit team is om bestaande midden- Nederlandse klanten te onderhouden en nieuwe Nederlandse klanten te binden aan het bedrijf. Het gehele commerciële proces van acquisitie tot aan onderhoud van relatie valt in jouw takenpakket. Je hebt affiniteit met de producten en bouw, en daar waar jouw kennis ontbreekt, ben je leergierig genoeg om deze kennis eigen te maken binnen de organisatie. Je bent resultaatgericht en ziet het als jouw taak om bij te dragen aan de verdere groei van het bedrijf.

Functie-eisen
Als geschikte kandidaat ben jij:
• Commercieel- en resultaatgericht
• Besluitvaardig
• Technisch (basis) onderlegd
• Affiniteit met de producten en bouw(techniek)
• Zelfstandig
• Gedreven in het genereren van omzet
• In het bezit van een afgeronde MBO of HBO opleiding
• Vaardig in helder rapporteren, plannen en organiseren
• Functie o.b.v. werkweek 40 uur

Wat wij bieden
Kan jij goed omgaan met vrijheid? Als jij de juiste drive bezit en voor een positieve ontwikkeling zorgt, dan groei jij mee met de groei van het bedrijf! Wij bieden een informele en persoonlijke werksfeer waarbij jouw ontwikkeling voorop komt te staan. Een ontwikkeling tot onze internationale markt is daarbij mogelijk.

Interesse?
Pas jij in het geschetste profiel? Voor meer informatie of het insturen van een motivatie kun je contact opnemen met Auke Langstraat, tel: 0297-587866 of email: auke@liquidrubbereurope.com. Wil je meer weten over Liquid Rubber, kijk dan even rond op de site.