Nieuwsbrief februari

Elke maand publiceren wij een nieuwsbrief uit met daarin de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen maand. Dit kunnen de gerealiseerde projecten zijn, een interview met een verwerker van Liquid Rubber, een update over onze sponsoring en nog veel meer. Wilt u ook elke maand op de hoogte worden gehouden? Meld u aan voor ons nieuwsbrief door een e-mail te naar marketing@liquidrubbereurope.com

Onderstaand treft u alle highlights van de nieuwsbrief of klik hier voor de volledige nieuwsbrief.

Wie Wat Waar

Project: Dakafdichting met Liquid Rubber SprayGrade
Beschrijving:
Veel verouderde daken hebben mankementen wat vaak resulteert in lekkages. Of het nu gaat om een bitumineus dak, EPDM dak of een kunststof dak, Liquid Rubber kan dit op een eenvoudige en duurzame manier overlagen.

Dit dak begon op diverse details en naden lekkages te vertonen. Liquid Rubber HBS200 in combinatie met Geotextiel is aangebracht rondom de doorvoeren en opstanden. Vervolgens is het gehele dak overlaagd met een 2mm dikke laag Liquid Rubber SprayGrade. Dit naadloze membraan is 100% UV bestendig en bestand tegen alle elementen. Deze overlaging zorgt ervoor dat het dak weer jaren waterdicht is.

Een zeer effectieve manier van renoveren zonder dakbedekking te hoeven verwijderen en af te voeren.

Vloeibaar Rubber Griffon

Bouwbeurs 2017 groot succes

Afgelopen maand Februari was het weer zover, de Internationale Bouwbeurs 2017 in Utrecht. Liquid Rubber is iedere editie van de bouwbeurs aanwezig en wij keken dus ook weer uit naar de 2017 editie. De beurs was dit jaar iets anders opgezet dan de voorgaande edities, en dat bleek een groot succes te zijn. Het aantal bezoekers was wederom weer zeer positief.

Liquid Rubber had deze editie een mooie open stand die zeer goed bezocht werd gedurende de vijf beursdagen. Wij willen iedereen die op onze stand langs is geweest hartelijk danken voor de interesse, positiviteit en gezelligheid.

Voor een goede sfeerimpressie kunt u klikken op onderstaande video.

Wij kijken uit naar de volgende editie in 2019!

vloeibaar rubber bison