Nieuwsbrief november

Elke maand publiceren wij een nieuwsbrief uit met daarin de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen maand. Dit kunnen de gerealiseerde projecten zijn, een interview met een verwerker van Liquid Rubber, een update over onze sponsoring en nog veel meer. Wilt u ook elke maand op de hoogte worden gehouden? Meld u aan voor ons nieuwsbrief door een e-mail te naar marketing@liquidrubbereurope.com

Onderstaand treft u alle highlights van de nieuwsbrief of klik hier voor de volledige nieuwsbrief.

Wie Wat Waar

Project: Gevelafdichting met Liquid Rubber HBS200
Beschrijving:
Een gevel heeft te maken met zowel water- als luchtdichting en Liquid Rubber voorziet in beide gevallen de juiste oplossing.

Deze gevel is opgebouwd uit prefab elementen in een staalconstructie. Liquid Rubber heeft de unieke kracht dat het probleemloos hecht op beide ondergronden. Liquid Rubber HBS200 is aangebracht aan de binnenzijde van de gevel op de diverse elementnaden om zo een luchtdichting te realiseren.

Aan de buitenzijde is Liquid Rubber HBS200 aangebracht op de volledige staalconstructie en de aansluiting van en naar de elementen. Op deze manier wordt al het vocht buiten gehouden.

Dit gebouw staat in het havengebied en is dankzij Liquid Rubber beschermd tegen weer en wind.

Zuurbestendige Coating

Project: Betonafdichting met Liquid Rubber BelowGrade
Beschrijving:
Liquid Rubber staat bekend om haar constructieve afdichtingen. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bij de bouw van deze nieuwe parkeergarage wordt Liquid Rubber BelowGrade rechtstreeks aangebracht op het beton. Dit zorgt ervoor dat de gehele verdieping vloeistofdicht is, dat een eis is vanuit de norm. Het project bevat in totaal 15200m2 en de grote kracht van Liquid Rubber zit in de applicatiesnelheid. De verwerker krijgt het voor elkaar om gemiddeld 1000m2 per dag waterdicht af te dichten.

Nadat het Liquid Rubber uitgehard is wordt er een nieuwe betonvloer overheen gestort. Dit zal dan het dek zijn waar uitendelijk de auto’s overheen zullen rijden.

Wij zijn zeer trots op deze verwerker en dit project. Het laat wederom maar weer zien hoe functioneel Liquid Rubber is.

Waterdichte Coating

Vorst in het land

De winter is nu toch echt in het land. Het kwik is al verschillende keren onder het nulpunt gedoken. Dit is voor de bouw altijd een lastige tijd om werk gedaan te krijgen.

Gelukkig is er Liquid Rubber WinterGrade uitgevonden om ook tijdens de vorst door te kunnen werken. De flacons WinterGrade kunnen toegevoegd worden aan de HBS200. Het product kan op deze manier verwerkt worden tot -10˚C. Dit zorgt ervoor dat Liquid Rubber ook tijdens de vorst flexibel toegepast kan worden.

Mocht u vragen hebben over de applicatie mogelijkheden met Liquid Rubber tijdens de vorst, of wilt u het product WinterGrade bestellen, neem dan contact op met info@liquidrubbereurope.com of via +31297 58 78 66.